Privatlivspolitik Vores Service Butler - Privatlivspolitik

 

Få et tilbud på Trappevask
Indtast dit postnummerPudser logo

Vi dækker hele Danmark

Trappevask i Danmark

Med Vores Service Butler får du mere end blot almindelig trappevask. Det skyldes vores indgående kendskab til hvordan trapper skal gøres rent og vores dygtige og stabile rengøringsfolk. Det betyder selvfølgelig også at vi er ekstra opmærksomme på sne og slud her i vinteren.

Trappevask i Danmark

Jævnlig trappevask giver god økonomi

Mange i Danmark har erfaret at de med en fast trappevask aftale sparer en masse penge, da de ikke får så meget slid på trappen. Hos Vores Service Butler ønsker vi at du, ligesom de andre i Danmark, skal opleve forskellen.

Trappevask hos boligforeninger

Vi gør trapper rene i både lejelejligheder, andelsboliger og ejerforeninger. Vi mener at alle fortjener ordentlig trappevask. Derudover er det hos Vores Service Butler standard at dørmåtterne løftes samt gelænder og balustre aftørres med en våd klud i forbindelse med vores trappevask.

En glat eller snavset trappe kan være en udfordring - specielt om vinteren med sne og slud. Det både slider på trappen og er ubehageligt for alle beboerne. Derfor vil vi med vores reglmæssige trappevask sikre jeres forening at I får en trappeopgang hvor der er godt og sikkert at færdes. Alle i området ville ønske det var hos dem de fik den trappevask!

Med en trappevask aftale hos os, har du altid rene trapper. Vi skræddersyer aftalen, så den passer lige præcis til jeres behov. Vi sørger også for at vores trappevask kommer i system, så I som beboere altid ved præcist, hvilken dag trappen bliver vasket. Vi gør vores bedste for at sikre en stabil trappevask.

Fleksibel trappevask

Hvis i gerne vil have skiftet pærer, fjernet reklamer, få lavet snerydning eller få ordnet nogle andre praktiske opgaver sammen med jeres trappevask, så står vi også gerne for ejendomsservice og viceværtsservice. Start med at udfylde dit postnummer og så skal vi nok vende tilbage hurtigst muligt med hvilken skræddersyet løsning vi kan tilbyde jer ud over trappevask.

 
© 2019 Vores Service Butler IVS |  
Alle rettigheder forbeholdt