Privatlivspolitik Vores Service Butler - Privatlivspolitik

 

Få et tilbud på Trappevask
Indtast dit postnummerPudser logo

Vi dækker hele Danmark

Trappevask i Danmark

Med Vores Service Butler får du mere end blot almindelig trappevask. Det skyldes vores indgående kendskab til hvordan trapper skal gøres rent og vores dygtige og stabile rengøringsfolk. Det betyder selvfølgelig også at vi er ekstra opmærksomme på sne og slud her i vinteren.

Trappevask i Danmark

Når du skal beslutte dig for hvilken trappevask ordning I skal have til jeres boligforening, kan det være en tidskrævende proces. Nogle af de vigtigste parametre er pris og kvalitet. Men disse to ting går ikke altid op i en højere enhed på trappevask markedet. Det er derfor vi ønsker at hjælpe dig til at disse to enheder kan mødes. Hos Vores Service Butler ønsker vi at kvalitet og pris på trappevask følges ad.

Trappevask hos boligforeninger

Vi gør trapper rene i både lejelejligheder, andelsboliger og ejerforeninger. Vi mener at alle fortjener ordentlig trappevask. Derudover er det hos Vores Service Butler standard at dørmåtterne løftes samt gelænder og balustre aftørres med en våd klud i forbindelse med vores trappevask.

En glat eller snavset trappe kan være en udfordring - specielt om vinteren med sne og slud. Det både slider på trappen og er ubehageligt for alle beboerne. Derfor vil vi med vores reglmæssige trappevask sikre jeres forening at I får en trappeopgang hvor der er godt og sikkert at færdes. Alle i området ville ønske det var hos dem de fik den trappevask!

For nogle er trappevask en kedelig opgave. For mange er den også lidt besværlig at udføre. Det ønsker vi at spare jer for. Vi har til gengæld medarbejdere der elsker at gøre trapper rent - trappevask eksperter! Derfor kan vi yde jer den bedste service I skal bruge. Trappevask udført med kærlighed og dedikation.

Selvom vi ikke nødvendigvis er de billigste med trappevask, så bestræber vi os for hver gang at levere en trappevask som er god, stabil og af høj kvalitet. Skynd dig derfor at her på siden og få det bedste tilbud på trappevask i Danmark.

 
© 2019 Vores Service Butler IVS |  
Alle rettigheder forbeholdt