Privatlivspolitik Vores Service Butler - Privatlivspolitik

 

Få et tilbud på Trappevask
Indtast dit postnummerPudser logo

Vi dækker hele Danmark

Leder du efter trappevask i Danmark?

Med Vores Service Butler får du mere end blot almindelig trappevask. Det skyldes vores indgående kendskab til hvordan trapper skal gøres rent og vores dygtige og stabile rengøringsfolk. Det betyder selvfølgelig også at vi er ekstra opmærksomme på sne og slud her i vinteren.

Trappevask i Danmark

Når du skal beslutte dig for hvilken trappevask ordning I skal have til jeres boligforening, kan det være en tidskrævende proces. Nogle af de vigtigste parametre er pris og kvalitet. Men disse to ting går ikke altid op i en højere enhed på trappevask markedet. Det er derfor vi ønsker at hjælpe dig til at disse to enheder kan mødes. Hos Vores Service Butler ønsker vi at kvalitet og pris på trappevask følges ad.

Vi er af den opfattelse at god kommunikation omkring trappevask er vigtigt mellem alle parter. Vi skal derfor mødes så vi kan få afstemt vores forventninger til hinanden. Det er selvfølgelige vigtigt at starte med et godt arbejdsforhold. Men det er lige så vigtigt at vi løbende afstemmer forventningen til serviceniveauet. Det er vores erfaring at det har stor betydning for at vi kan have et godt og konstruktivt samarbejde gennem mange år.

Med en trappevask aftale hos os, har du altid rene trapper. Vi skræddersyer aftalen, så den passer lige præcis til jeres behov. Vi sørger også for at vores trappevask kommer i system, så I som beboere altid ved præcist, hvilken dag trappen bliver vasket. Vi gør vores bedste for at sikre en stabil trappevask.

For nogle er trappevask en kedelig opgave. For mange er den også lidt besværlig at udføre. Det ønsker vi at spare jer for. Vi har til gengæld medarbejdere der elsker at gøre trapper rent - trappevask eksperter! Derfor kan vi yde jer den bedste service I skal bruge. Trappevask udført med kærlighed og dedikation.

Fleksibel trappevask

Hvis i gerne vil have skiftet pærer, fjernet reklamer, få lavet snerydning eller få ordnet nogle andre praktiske opgaver sammen med jeres trappevask, så står vi også gerne for ejendomsservice og viceværtsservice. Start med at og så skal vi nok vende tilbage hurtigst muligt med hvilken skræddersyet løsning vi kan tilbyde jer ud over trappevask.

 
© 2021 Vores Service Butler IVS |  
Alle rettigheder forbeholdt