Privatlivspolitik Vores Service Butler - Privatlivspolitik

 

Få et tilbud på Trappevask
Indtast dit postnummerPudser logo

Udover Aalborg finder du os også her

Kvalitets trappevask i Aalborg

Vi er af den opfattelse at god kommunikation omkring trappevask er vigtigt mellem alle parter. Vi skal derfor mødes så vi kan få afstemt vores forventninger til hinanden.Vi kommer selvfølgelig gerne til Aalborg for at få detaljerne om vores trappevask på plads. Det er selvfølgelige vigtigt at starte med et godt arbejdsforhold. Men det er lige så vigtigt at vi løbende afstemmer forventningen til serviceniveauet. Det er vores erfaring at det har stor betydning for at vi kan have et godt og konstruktivt samarbejde gennem mange år.

Trappevask i Aalborg

Trappevask hos boligforeninger

Vi gør trapper rene i både lejelejligheder, andelsboliger og ejerforeninger i Aalborg. Vi mener at alle fortjener ordentlig trappevask. Derudover er det hos Vores Service Butler standard at dørmåtterne løftes samt gelænder og balustre aftørres med en våd klud i forbindelse med vores trappevask.

Med en trappevask aftale hos os, har du altid rene trapper. Vi skræddersyer aftalen, så den passer lige præcis til jeres behov. Vi sørger også for at vores trappevask kommer i system, så I som beboere altid ved præcist, hvilken dag trappen bliver vasket. Vi gør vores bedste for at sikre en stabil trappevask i Aalborg.

For nogle er trappevask en kedelig opgave. For mange er den også lidt besværlig at udføre. Det ønsker vi at spare jer for. Vi har til gengæld medarbejdere der elsker at gøre trapper rent - trappevask eksperter! Derfor kan vi yde jer den bedste service I skal bruge. Trappevask i Aalborg udført med kærlighed og dedikation.

Jævnlig trappevask giver god økonomi

Mange i Aalborg har erfaret at de med en fast trappevask aftale sparer en masse penge, da de ikke får så meget slid på trappen. Hos Vores Service Butler ønsker vi at du, ligesom de andre i Aalborg, skal opleve forskellen.

Vil du have godt styr på trappevasken i jeres opgange, så husk at kontakte Vores Service Butler. Vi sætter en ære i at udføre et godt stykke arbejde for jer. og få et uforpligtende tilbud på trappevask fra vores samarbejdspartner i Aalborg inden for få dage.

 
© 2020 Vores Service Butler IVS |  
Alle rettigheder forbeholdt