Privatlivspolitik Vores Service Butler - Privatlivspolitik

 

Få et tilbud på Trappevask
Indtast dit postnummerPudser logo

Udover Århus finder du os også her

Trappevask i Århus

Med en trappevask aftale hos os, har du altid rene trapper. Vi skræddersyer aftalen, så den passer lige præcis til jeres behov. Vi sørger også for at vores trappevask kommer i system, så I som beboere altid ved præcist, hvilken dag trappen bliver vasket. Vi gør vores bedste for at sikre en stabil trappevask i Århus.

Trappevask i Århus

Vi er af den opfattelse at god kommunikation omkring trappevask er vigtigt mellem alle parter. Vi skal derfor mødes så vi kan få afstemt vores forventninger til hinanden.Vi kommer selvfølgelig gerne til Århus for at få detaljerne om vores trappevask på plads. Det er selvfølgelige vigtigt at starte med et godt arbejdsforhold. Men det er lige så vigtigt at vi løbende afstemmer forventningen til serviceniveauet. Det er vores erfaring at det har stor betydning for at vi kan have et godt og konstruktivt samarbejde gennem mange år.

Når du skal beslutte dig for hvilken trappevask ordning I skal have til jeres boligforening i Århus, kan det være en tidskrævende proces. Nogle af de vigtigste parametre er pris og kvalitet. Men disse to ting går ikke altid op i en højere enhed på trappevask markedet. Det er derfor vi ønsker at hjælpe dig til at disse to enheder kan mødes. Hos Vores Service Butler ønsker vi at kvalitet og pris på trappevask følges ad.

En glat eller snavset trappe kan være en udfordring - specielt om vinteren med sne og slud. Det både slider på trappen og er ubehageligt for alle beboerne. Derfor vil vi med vores reglmæssige trappevask sikre jeres forening at I får en trappeopgang hvor der er godt og sikkert at færdes. Alle i Århus ville ønske det var hos dem de fik den trappevask!

Trappevask hos boligforeninger

Vi gør trapper rene i både lejelejligheder, andelsboliger og ejerforeninger i Århus. Vi mener at alle fortjener ordentlig trappevask. Derudover er det hos Vores Service Butler standard at dørmåtterne løftes samt gelænder og balustre aftørres med en våd klud i forbindelse med vores trappevask.

Selvom vi ikke nødvendigvis er de billigste med trappevask, så bestræber vi os for hver gang at levere en trappevask som er god, stabil og af høj kvalitet. Skynd dig derfor at her på siden og få det bedste tilbud på trappevask i Århus.

 
© 2020 Vores Service Butler IVS |  
Alle rettigheder forbeholdt