Privatlivspolitik Vores Service Butler - Privatlivspolitik

 

Få et tilbud på Trappevask
Indtast dit postnummerPudser logo

Udover Århus finder du os også her

Leder du efter trappevask i Århus?

Trappevask sikrer et godt indtryk

Når man tænker på at trapperne er ejendommens visitkort, eller ansigt udadtil, er det yderst nødvendigt at jeres trapper fremstår fuldstændig præsentable. Hvis ikke, så risikerer man at ens ejendom får et dårligt ry i resten af Århus. Desuden vil mangel på trappevask kunne medføre at beboerne føler sig utrygge og det kan også føre til, at den beboergruppe, du får ind i huset bliver en anden type beboere, end hvad foreningen er interesseret i at have. Vi vil betragte det som en ære at få lov til at stå for jeres trappevask og at holde jeres trapper præsentable.

Trappevask i Århus

Med Vores Service Butler får du i Århus mere end blot almindelig trappevask. Det skyldes vores indgående kendskab til hvordan trapper skal gøres rent og vores dygtige og stabile rengøringsfolk.

Når du skal beslutte dig for hvilken trappevask ordning I skal have til jeres boligforening i Århus, kan det være en tidskrævende proces. Nogle af de vigtigste parametre er pris og kvalitet. Men disse to ting går ikke altid op i en højere enhed på trappevask markedet. Det er derfor vi ønsker at hjælpe dig til at disse to enheder kan mødes. Hos Vores Service Butler ønsker vi at kvalitet og pris på trappevask følges ad.

En glat eller snavset trappe kan være en udfordring. Det både slider på trappen og er ubehageligt for alle beboerne. Derfor vil vi med vores reglmæssige trappevask sikre jeres forening at I får en trappeopgang hvor der er godt og sikkert at færdes. Alle i Århus ville ønske det var hos dem de fik den trappevask!

Trappevask hos boligforeninger

Vi gør trapper rene i både lejelejligheder, andelsboliger og ejerforeninger i Århus. Vi mener at alle fortjener ordentlig trappevask. Derudover er det hos Vores Service Butler standard at dørmåtterne løftes samt gelænder og balustre aftørres med en våd klud i forbindelse med vores trappevask.

Selvom vi ikke nødvendigvis er de billigste med trappevask, så bestræber vi os for hver gang at levere en trappevask som er god, stabil og af høj kvalitet. Skynd dig derfor at her på siden og få det bedste tilbud på trappevask i Århus.

 
© 2020 Vores Service Butler IVS |  
Alle rettigheder forbeholdt