Privatlivspolitik Vores Service Butler - Privatlivspolitik

 

Få et tilbud på Trappevask
Indtast dit postnummerPudser logo

Udover Esbjerg finder du os også her

Leder du efter trappevask i Esbjerg?

Nogle glemmer måtterne når de alligevel laver trappevask, men når vi vasker trapper i Esbjerg, er det altid en selvfølge at vores medarbejder ryster måtten ved hoveddøren mens der alligevel bliver sørget for at gøre gulvene ved trapperne skinnende rene. Med os får du mere end bare trappevask.

Trappevask i Esbjerg

Jævnlig trappevask giver god økonomi

Mange i Esbjerg har erfaret at de med en fast trappevask aftale sparer en masse penge, da de ikke får så meget slid på trappen. Hos Vores Service Butler ønsker vi at du, ligesom de andre i Esbjerg, skal opleve forskellen.

For nogle er trappevask en kedelig opgave. For mange er den også lidt besværlig at udføre. Det ønsker vi at spare jer for. Vi har til gengæld medarbejdere der elsker at gøre trapper rent - trappevask eksperter! Derfor kan vi yde jer den bedste service I skal bruge. Trappevask i Esbjerg udført med kærlighed og dedikation.

Trappevask sikrer et godt indtryk

Når man tænker på at trapperne er ejendommens visitkort, eller ansigt udadtil, er det yderst nødvendigt at jeres trapper fremstår fuldstændig præsentable. Hvis ikke, så risikerer man at ens ejendom får et dårligt ry i resten af Esbjerg. Desuden vil mangel på trappevask kunne medføre at beboerne føler sig utrygge og det kan også føre til, at den beboergruppe, du får ind i huset bliver en anden type beboere, end hvad foreningen er interesseret i at have. Vi vil betragte det som en ære at få lov til at stå for jeres trappevask og at holde jeres trapper præsentable.

En glat eller snavset trappe kan være en udfordring - specielt om vinteren med sne og slud. Det både slider på trappen og er ubehageligt for alle beboerne. Derfor vil vi med vores reglmæssige trappevask sikre jeres forening at I får en trappeopgang hvor der er godt og sikkert at færdes. Alle i Esbjerg ville ønske det var hos dem de fik den trappevask!

Vil du have godt styr på trappevasken i jeres opgange, så husk at kontakte Vores Service Butler. Vi sætter en ære i at udføre et godt stykke arbejde for jer. og få et uforpligtende tilbud på trappevask fra vores samarbejdspartner i Esbjerg inden for få dage.

 
© 2020 Vores Service Butler IVS |  
Alle rettigheder forbeholdt