Privatlivspolitik Vores Service Butler - Privatlivspolitik

 

Få et tilbud på Trappevask
Indtast dit postnummerPudser logo

Udover København finder du os også her

Kvalitets trappevask i København

Jævnlig trappevask giver god økonomi

Mange i København har erfaret at de med en fast trappevask aftale sparer en masse penge, da de ikke får så meget slid på trappen. Hos Vores Service Butler ønsker vi at du, ligesom de andre i København, skal opleve forskellen.

Trappevask i København

Med en trappevask aftale hos os, har du altid rene trapper. Vi skræddersyer aftalen, så den passer lige præcis til jeres behov. Vi sørger også for at vores trappevask kommer i system, så I som beboere altid ved præcist, hvilken dag trappen bliver vasket. Vi gør vores bedste for at sikre en stabil trappevask i København.

Når du skal beslutte dig for hvilken trappevask ordning I skal have til jeres boligforening i København, kan det være en tidskrævende proces. Nogle af de vigtigste parametre er pris og kvalitet. Men disse to ting går ikke altid op i en højere enhed på trappevask markedet. Det er derfor vi ønsker at hjælpe dig til at disse to enheder kan mødes. Hos Vores Service Butler ønsker vi at kvalitet og pris på trappevask følges ad.

Med Vores Service Butler får du i København mere end blot almindelig trappevask. Det skyldes vores indgående kendskab til hvordan trapper skal gøres rent og vores dygtige og stabile rengøringsfolk.

Nogle glemmer måtterne når de alligevel laver trappevask, men når vi vasker trapper i København, er det altid en selvfølge at vores medarbejder ryster måtten ved hoveddøren mens der alligevel bliver sørget for at gøre gulvene ved trapperne skinnende rene. Med os får du mere end bare trappevask.

Fleksibel trappevask i København

Hvis i gerne vil have skiftet pærer, fjernet reklamer, få aftørret postkasser eller få ordnet nogle andre praktiske opgaver sammen med jeres trappevask, så står vi også gerne for ejendomsservice og viceværtsservice. Start med at og så skal vi nok vende tilbage hurtigst muligt med hvilken skræddersyet løsning vi kan tilbyde jer ud over trappevask.

 
© 2020 Vores Service Butler IVS |  
Alle rettigheder forbeholdt