Privatlivspolitik Vores Service Butler - Privatlivspolitik

 

Få et tilbud på Trappevask
Indtast dit postnummerPudser logo

Udover Roskilde finder du os også her

Trappevask i Roskilde

Trappevask hos boligforeninger

Vi gør trapper rene i både lejelejligheder, andelsboliger og ejerforeninger i Roskilde. Vi mener at alle fortjener ordentlig trappevask. Derudover er det hos Vores Service Butler standard at dørmåtterne løftes samt gelænder og balustre aftørres med en våd klud i forbindelse med vores trappevask.

Trappevask i Roskilde

Jævnlig trappevask giver god økonomi

Mange i Roskilde har erfaret at de med en fast trappevask aftale sparer en masse penge, da de ikke får så meget slid på trappen. Hos Vores Service Butler ønsker vi at du, ligesom de andre i Roskilde, skal opleve forskellen.

Når du skal beslutte dig for hvilken trappevask ordning I skal have til jeres boligforening i Roskilde, kan det være en tidskrævende proces. Nogle af de vigtigste parametre er pris og kvalitet. Men disse to ting går ikke altid op i en højere enhed på trappevask markedet. Det er derfor vi ønsker at hjælpe dig til at disse to enheder kan mødes. Hos Vores Service Butler ønsker vi at kvalitet og pris på trappevask følges ad.

Med en trappevask aftale hos os, har du altid rene trapper. Vi skræddersyer aftalen, så den passer lige præcis til jeres behov. Vi sørger også for at vores trappevask kommer i system, så I som beboere altid ved præcist, hvilken dag trappen bliver vasket. Vi gør vores bedste for at sikre en stabil trappevask i Roskilde.

For nogle er trappevask en kedelig opgave. For mange er den også lidt besværlig at udføre. Det ønsker vi at spare jer for. Vi har til gengæld medarbejdere der elsker at gøre trapper rent - trappevask eksperter! Derfor kan vi yde jer den bedste service I skal bruge. Trappevask i Roskilde udført med kærlighed og dedikation.

Fleksibel trappevask i Roskilde

Hvis i gerne vil have skiftet pærer, fjernet reklamer, få lavet snerydning eller få ordnet nogle andre praktiske opgaver sammen med jeres trappevask, så står vi også gerne for ejendomsservice og viceværtsservice. Start med at og så skal vi nok vende tilbage hurtigst muligt med hvilken skræddersyet løsning vi kan tilbyde jer ud over trappevask.

 
© 2020 Vores Service Butler IVS |  
Alle rettigheder forbeholdt