Privatlivspolitik Vores Service Butler - Privatlivspolitik

 

Få et tilbud på Trappevask
Indtast dit postnummerPudser logo

Udover Roskilde finder du os også her

Trappevask i Roskilde

Trappevask hos boligforeninger

Vi gør trapper rene i både lejelejligheder, andelsboliger og ejerforeninger i Roskilde. Vi mener at alle fortjener ordentlig trappevask. Derudover er det hos Vores Service Butler standard at dørmåtterne løftes samt gelænder og balustre aftørres med en våd klud i forbindelse med vores trappevask.

Trappevask i Roskilde

Jævnlig trappevask giver god økonomi

Mange i Roskilde har erfaret at de med en fast trappevask aftale sparer en masse penge, da de ikke får så meget slid på trappen. Hos Vores Service Butler ønsker vi at du, ligesom de andre i Roskilde, skal opleve forskellen.

Når du skal beslutte dig for hvilken trappevask ordning I skal have til jeres boligforening i Roskilde, kan det være en tidskrævende proces. Nogle af de vigtigste parametre er pris og kvalitet. Men disse to ting går ikke altid op i en højere enhed på trappevask markedet. Det er derfor vi ønsker at hjælpe dig til at disse to enheder kan mødes. Hos Vores Service Butler ønsker vi at kvalitet og pris på trappevask følges ad.

En glat eller snavset trappe kan være en udfordring. Det både slider på trappen og er ubehageligt for alle beboerne. Derfor vil vi med vores reglmæssige trappevask sikre jeres forening at I får en trappeopgang hvor der er godt og sikkert at færdes. Alle i Roskilde ville ønske det var hos dem de fik den trappevask!

For nogle er trappevask en kedelig opgave. For mange er den også lidt besværlig at udføre. Det ønsker vi at spare jer for. Vi har til gengæld medarbejdere der elsker at gøre trapper rent - trappevask eksperter! Derfor kan vi yde jer den bedste service I skal bruge. Trappevask i Roskilde udført med kærlighed og dedikation.

Vil du have godt styr på trappevasken i jeres opgange, så husk at kontakte Vores Service Butler. Vi sætter en ære i at udføre et godt stykke arbejde for jer. og få et uforpligtende tilbud på trappevask fra vores samarbejdspartner i Roskilde inden for få dage.

 
© 2020 Vores Service Butler IVS |  
Alle rettigheder forbeholdt